Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at navigere på siden, acceptere du anvendelsen af disse.

Energioptimering

Optimering er noget man bør skrive om

cover tablet

Hør om jeres muligheder for energioptimering
De bedste investeringer gøres ofte i besparelser, SARI er eksperter i at identificere jeres potentialer for besparelser og mulighederne for at udnytte processer og overskudsenergi bedst muligt.

Vi rådgiver jer om tilskudsordninger, fx salg af energibesparelser og VE til procesordningen, og bistår jer hele vejen fra planlægning til gennemførelse af projekter. Vi rådgiver blandt andet om gennemførsel af projekter gennem ESCO-modellen (Energy Service Company).

Energioptimér jeres industrielle processer
Vi arbejder løbende på at optimere energiforbruget i industrivirksomheder, f.eks. gennem intern varmegenvinding, energioptimal belysning, pumper, kedelanlæg m.m., ligesom vi er førende rådgivere inden for energisymbioser, for eksempel ved at matche varme- og kuldebehov på tværs af organisationer, ofte med fjernvarme som fællesnævner.

Få mest muligt ud af jeres energibesparelser
Vores rådgivning omfatter optimering af afgifter og tilskud, og vi sikrer, at I får mest muligt ud af de tilskud til energibesparelser, som energiselskaberne tilbyder.
Med SARI som partner får I den mest effektive udnyttelse af alle energiformer og mindst muligt spild både i jeres interne processer og i samspillet med omverdenen.

Uvildig rådgivning

Det behøver ikke at være vanskeligt at opnå energibesparelser – men det kan være en udfordring, at finde de rigtige besparelser.

Uvildig energirådgivning giver altid den bedste løsning. Uvildig betyder, at vi ingen tilknytning har til bestemte energiselskaber, bestemte håndværkergrupper, producenter eller favorisering af bestemte løsninger. Vores energirådgivning tager derfor ene og alene udgangspunkt i jeres ønsker og behov om den mest energioptimale løsning. Det giver jer sikkerhed for en god energirådgivning, og den bedste løsning.

Få en screening og et bedre overblik med energirådgivning
Inden du kaster dig ud i større energiprojekter, kan en fornuftig start være, at få lavet en energiscreening. Det kan vi gøre for dig. Vi kommer ud og gennemgår jeres energiforbrug. Vi benytter de seneste målemetoder, og anvender markeds bedste måleudstyr. Det giver os sikre måleresultater, og dermed et solidt overblik over jeres forbrug, og sikre dig, at vi forstyrrer din virksomhed og drift mindst muligt.

Områder, der kan være med til at minimere energiudgifterne:

 • Belysningsanlæg
 • Servicering af dit kedelanlæg
 • Konvertering til vedvarende energi
 • Varmegenvinding
 • Bygningsinstallationer
 • Klimaskærm
 • Køleanlæg
 • Proces- og trykluftanlæg
 • Standbyforbrug
 • Ventilationsanlæg

Få energitilskud til dine energibesparelser
Du kan få tilskud til dine energibesparelser – uanset om det er privat, eller erhverv. Danmark er forpligtet til at reducere CO2-udledningen og indgå i omstillingen til vedvarende energi på internationalt plan.

Derfor er der et igangværende projekt, som bakker op omkring initiativer, der kan nedbringe energiforbruget og dermed også skåne miljøet. Det tilskud du får afhænger af, hvor mange kilowatt-timer (kWh) du kan spare på dine energiforbedringer – jo større forbedringstiltag, jo større tilskud får du.

Tilskudsjunglen kan være svær at navigere i – der er store, men forståelige krav til dokumentation og udregningsmetoder. Vi søger gerne de forskellige fonde og ordninger til dit projekt. Vi tager os af alt det praktiske, det eneste du skal gøre er, at glæde dig over dine dalende omkostninger.

Let's talk... Hvordan kan vi hjælpe dig?
Udfyld formularen eller giv os gerne et kald på telefon +45 7020 4252


  contact