Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at navigere på siden, acceptere du anvendelsen af disse.

Energirådgivning

Energieffektivisering er ikke kun god økonomi, det er også god moral. Men det kræver tværfaglige kompetencer for at opnå et optimalt udbytte, uden at det kommer på bekostning af noget andet.

SARI / Udfordringen

Energirådgivning

Energirådgivning med henblik på effektiviseringer er ikke kun god økonomi, det er også god moral i et moderne samfund, hvor klimaet er under pres. 

Der er enorm forskel på korrekt energivejledning og god energivejledning. Det er ikke sikkert, at du kan se det, for mulighederne, der præsenteres, kan være ens, men løsningerne er nok ikke.

De gode løsninger er tænkt ind i din virkelighed, tænkt ind i jeres hverdag, og tænkt frem! Sidstnævnte måske det vigtigste for nok kan du gennemføre en besparelse – men hvad er det værd, hvis den gør andre processer dyrere?

Det kræver således tværfaglige kompetencer at opnå optimalt udbytte, der IKKE kommer på bekostning af processer, driftssikkerhed eller arbejdsmiljø.

De kompetencer har vi hos SARI Rådgivende Ingeniører. Vi er ikke den klassiske energikonsulent eller energivejleder med et 14-dages kursus i bagagen.

Vores medarbejdere er højtuddannede eksperter i at afdække og afveje forholdet mellem kundernes behov og forbrug, effektivitet og kvalitet, indeklima og arbejdsmiljø. 

Vores medarbejdere kommer med håndværksmæssig og relevant baggrund, der giver indsigt i hverdagen hos de virksomheder, der skal implementere anbefalingerne.

Det er for os en helt naturlig del af vores energirådgivning og afgørende for, at du trygt kan gå videre med anbefalingerne og tage din besparelse hjem.

Energirådgivning, der skaber konkrete resultater

SARI er en af Danmarks førende rådgivere på energiområdet, og vi ved af erfaring, at de bedste investeringer ofte gøres i besparelser. Alle KAN vinde på energirådgivning. Alle SKAL vinde på energirådgivning. Virksomheden, medarbejderne, klimaet! Det er ikke bare vigtigt at gøre noget, det er også ofte profitabelt.

Vores medarbejdere er specialister i at identificere potentiale for besparelser og afdække mulighederne for at udnytte det eksisterende bedst muligt. Faktisk er SARI så dygtige til at levere energivejledning, at i 3 ud af 4 tilfælde er vores forslag til en forbedring tjent hjem på under 2 år! Samtidig har vi som regel også forbedret indeklimaet og givet arbejdsmiljøet et løft i samme løsning.

Uvildig energirådgivning, der sikrer den bedste løsning

Hos SARI Rådgivende Ingeniører er I sikret uvildig energirådgivning. Vi har ingen tilknytning til bestemte energiselskaber, bestemte håndværkergrupper, producenter eller favoriserer bestemte løsninger. Vi er på klimaets side, fordi vi ved, at der er bedst chancer for, at klimaet vinder på den lange bane, når dem, der skal betale investeringen, kan se værdien på den korte.

Som rådgivende ingeniører tager vi derfor ene og alene udgangspunkt i jeres ønsker og behov om den mest energioptimale løsning. Det giver jer sikkerhed for den korrekte energirådgivning og den bedste løsning. Du kan bruge SARI som uvildig energivejledning til industri- og procesvirksomheder, plastindustrien, kontor & administration samt skoler og andre institutioner. Læs mere om de enkelte områder og vores ydelser nedenfor.

Energirådgivning, der giver overblik

Inden du kaster dig ud i større energiprojekter, kan det være fornuftig at få lavet en energiscreening, hvor en specialist fra SARI gennemgår jeres energiforbrug. SARI kan nemlig en hel del mere end den gængse energikonsulent eller energivejleder. Vi benytter kun de allernyeste målemetoder og markedets bedste måleudstyr. Det giver jer sikre måleresultater, et solidt overblik over jeres forbrug samt garanti for, at vi forstyrrer jeres virksomhed og drift mindst muligt i både løsnings- og analysefase.

CH. 01

Vi er eksperter i energirådgivning til erhverv og industri. Vores løsninger tager udgangspunkt i behov og forbrug og indregner effektivitet foruden kvalitet, indeklima og arbejdsmiljø.

Det er for os, en helt naturlig del af vores arbejde.

Natus est aliquid dolor -
Vores samlede bygningsmasse tæller 18.200 m2 fordelt på administration, værksted og lager. Vores kraftige vækst har bevirket, at vi i dag er langt flere, end både bygninger og tekniske anlæg oprindeligt er dimensioneret til. På bare 3-4 måneder har SARI skåret alt unødigt væk, men samtidig givet os et markant bedre indeklima til glæde for medarbejdere og kunder.
Uffe Sørensen Indehaver, Langkær Autoteknik
De bedste investeringer gøres ofte i besparelser. Vi er eksperter i at identificere potentiale for besparelser og mulighederne for at udnytte det eksisterende bedst muligt.

Vidste du ...

... At i 3 ud af 4 tilfælde er vores forslag til en forbedring tjent hjem under 2 år! Samtidig har vi som regel forbedret indeklimaet og givet arbejdsmiljøet et løft.
SARI / Løsningen

Få et bedre overblik

Inden du kaster dig ud i større energiprojekter, kan en fornuftig start være, at få lavet en energiscreening. Det kan vi gøre for dig. Vi kommer ud og gennemgår jeres energiforbrug. Vi benytter de seneste målemetoder, og anvender markeds bedste måleudstyr. Det giver os sikre måleresultater, og dermed et solidt overblik over jeres forbrug, og sikre dig, at vi forstyrrer din virksomhed og drift mindst muligt.

CH. 02

Energioptimering af industri- og procesvirksomhed

De største besparelser findes ofte i industri- og procesvirksomheder. Det er dog også den branche, der er mest krævende, når det kommer til energioptimering. Besparelserne skal findes uden at påvirke afgørende processer, driftssikkerhededen eller arbejdsmiljøet.

Lad ikke hvem som helst påvirke jeres eksistensgrundlag - brug kun eksperter, der er vant til jeres branche. Som står på mål for de ændringer, der foretages, og de resultater, der loves.

Kontor og administration

Når energiforbruget i kontor- og administrationsbygninger skal optimeres, bør besparelserne gennemføres med vægt på indeklima og arbejdemiljø. Typiske fejl som mangelfuld indregulering af ventilation, overfladisk styringsteknik af varme og lys samt overophedning af kontorer, er alle fejl, som koster på energiregningen, men også fejl, der påvirker arbejdsmiljøet negativt.

Brug en samarbejdspartner, som tænker naturlige forbedringer af indeklima og arbejdsmiljø ind i deres rådgivning, og som er arbejdsmiljøcertificeret af arbejdstilsynet. Det er jeres sikkerhed, for at energibesparelser ikke bliver til klima- og arbejdsmiljøforringelser.

Skoler, dagstilbud og øvrige institutioner

Man har i Danmark stor fokus på kompetent undervisning og ergonomiske møbler, men de fleste skoler er gamle, og man glemmer ofte indeklimaet.

Indeklima er den enkeltstående investering en institution kan lave, som har den største indvirkning på elevernes trivsel, produktivitet og dermed deres faglige niveau. Hovedparten af danske institutioner har ingen mekanisk ventilation, hvilket betyder at temperaturer, fugt, og luftkvalitet alt for nemt overskrider de anbefalede værdier. Brug rådgivende eksperter, og lad os sammen forbedre vilkårene for vores børn ved at udnytte vores ekspertise inden for varme, ventilation og indeklima til at skabe en løsning, hvor vi finanserer meromkostningerne ved optimering af den eksisterende energimasse.

SARI / Start ved slutningen

Få et bedre overblik med energirådgivning

Inden du kaster dig ud i større energiprojekter, kan det være fornuftig at få lavet en energiscreening, hvor en specialist fra SARI gennemgår jeres energi-forbrug. Hos SARI benytter vi de nyeste målemetoder og anvender markedets bedste måleudstyr. Det giver jer sikre måleresultater, et solidt overblik over jeres forbrug samt garanti for, at vi forstyrrer jeres virksomhed og drift mindst muligt.

CH. 03
Let's talk... Hvordan kan vi hjælpe dig?
Udfyld formularen eller giv os gerne et kald på telefon +45 7020 4252


    contact