Tilskudsordninger

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Tilskud til dit næste energiprojekt

SARI rådgiver uvildigt omkring energispareprojekter i fem enkle trin.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner css=”.vc_custom_1469271127575{background-image: url(http://www.sa-ri.dk/wp-content/uploads/tilstandsrapport_sitebar-1.jpg?id=268) !important;}”][vc_column_inner][vc_empty_space height=”500px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f0f0f0″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Få rådgivning om tilskudsordninger

Hos SARI får I rådgivning om alle tilgængelige tilskudsordninger. Det kan f.eks. være salg af energibesparelser og VE til procesordningen.

Vi rådgiver jer som energiselskab om salg af energibesparelser, uanset om det sker ved f.eks. at realisere energibesparelser via egne samarbejdspartnere eller via slutbrugerne. Vi har et solidt kendskab til ordningen, og har siden dens start indrapporteret flere store projekter, udført stikprøvekontrolog verificeret for energiselskaberne.

Grøn profil og bedre konkurrenceevne

Vores team af eksperter screener og gennemfører alle former for energioptimeringsprojekter og hjælper jer til at sænke energiforbruget. Gennem tilskud kan I opnå en bedre konkurrenceevne og en grønnere profil som virksomhed.

Vi har oparbejdet stor viden om f.eks. temperaturoptimering af fjernvarmesystemer bl.a. ved brug af applikationer som TERMIS og Mentor Planner. Derudover er vi i gang med flere store projekter vedr. udnyttelse af overskudsvarme fra industrier til fjernvarmesystemet. Begge typer af projekter kan være relevante for jer for at opnå energibesparelser og skaber samtidig mulighed for yderligere symbiose mellem forsyning og virksomhed.

Konvertér procesenergi til vedvarende energi

VE til procesordningen startede i 2013 som følge af energiaftalen fra 2012. VE til procesordningen er målrettet virksomheder, der konverterer deres procesenergi til vedvarende energi eller fjernvarme. Vi hjælper med at udarbejde beslutningsgrundlag for konvertering fra fossil- til vedvarende energiformer – f.eks. ved konvertering fra naturgas til træflis/halm.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1469279030598{border-radius: 3px !important;}”][vc_column_text][fc id=’1′ align=’right’][/fc][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]