Vedvarende Energi

[vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f0f0f0″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

GRØN er det nye SORT

‘Grøn Bæredygtighed’ er nok det mest omdiskuterede miljøemne for tiden. Vi hører det hele tiden i Nyhederne, Avisen, hos den lokale installatør – ja selv i det lokale supermarked, hvor de sælger kød fra ‘bæredygtig produktion’.

Ifølge projektet ‘gør Danmark grønnere’ taler op mod 83% af danskerne for, at fremtidens energi skal laves på grønne, bæredygtige energikilder, frem for fossile brændsler som olie og gas. Går du med tanker om at renovere, bygge til eller bygge helt nyt, er der en lang række tiltag der fører mod et bæredygtigt byggeri, der samtidig minimere de daglige omkostninger.

  • Vejen til et reduceret energiforbrug og CO2-udslip er mange, men et godt sted at starte, er de naturlige energikilder omkring dit varmeanlæg. Skifter du fra eksempelvis olie og naturgas til en varmepumpe, er der mellem 30 og 70% besparelse på din årlige varmeregning. Varmepumpen udnytter naturens vedvarende energireserver hvorfor du samtidig kan sikre op mod 40-60% CO2-reducering.
  • Udnyttelse af effektiv energiflytning eller energioverførsel er ligeledes et oplagt, og vigtigt punkt på dagsordnen.

Lavenergiklassebyggeri

Vi arbejder i stigende grad med byggeri, hvor der stilles krav om et stærkt reduceret energiforbrug med fokus på klassificering i lavenergiklasse 2015 og lavenergiklasse 2020.

Som støtte for arkitektfirmaer i deres arbejde med design af klimaskærmen og valg af konstruktioner og isoleringsgrad, udfører vi en omfattende rådgivning bl.a. i form af energirammeberegninger.

For installatører, herunder el og vvs firmer, laver vi designforslag til varmeforsyning, belysningsanlæg og ventilationsanlæg.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1469279030598{border-radius: 3px !important;}”][vc_column_text][fc id=’1′ align=’right’][/fc][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]