Renovering

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Hvad er økonomisk renovering?

En økonomisk renovation, er renovering af bygningsmassen med det formål, at renoveringen skal være selvfinansierende. Det er selsagt, at man primært renovere for at spare penge – men med en økonomisk renovering ligger man alene vægt på værdi kontra pris forholdet i projektet – det man på engelsk kalder ‘Value For Money‘.

Forskellen ligger i tilgangen

Arkitekter arbejder oftest i æstetiske løsninger med vægt på design og fremtoning. Bygningsingeniørerne vil oftest arbejde i funktionelle løsninger, med vægt på holdbarhed og kvalitet mens SARI arbejder i økonomiske løsninger, med vægt på investering og driftøkonomi.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner css=”.vc_custom_1469271127575{background-image: url(http://www.sa-ri.dk/wp-content/uploads/tilstandsrapport_sitebar-1.jpg?id=268) !important;}”][vc_column_inner][vc_empty_space height=”500px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f0f0f0″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Renovering på baggrund af behov

Hos SARI kan vi hjælpe ved forskellige typer af renoveringsopgaver. Lige fra rådgivning af arkitekter og bygningsingeniører omkring klimaskærm og varmeanlæg, til rådgivning af installatører og slutkunder omkring specifikke løsninger og energibesparende tiltag. SARI kan medvirke som Rådgivende Ingeniør med udspecificering af krav i udbudsmateriale, deltage som bygherre, eller sørge for energibesparende tiltag i projektet.

Grøn renovering
Grøn renovering, er renovering med fokus på vedvarende energi, og selvforsyning af eksempelvis elforbrug og vandforbrug.

 

Økonomisk renovering
En økonomisk renovation, er renovering af bygningsmassen med det formål, at renoveringen skal være selvfinansierende. Det er selsagt, at man primært renovere for at spare penge – men med en økonomisk renovering ligger man alene vægt på værdi kontra pris forholdet i projektet – det man på engelsk kalder ‘Value For Money‘.

Arkitekter arbejder oftest i æstetiske løsninger med vægt på design og fremtoning. Bygningsingeniørerne vil oftest arbejde i funktionelle løsninger, med vægt på holdbarhed og kvalitet mens SARI arbejder i økonomiske løsninger, med vægt på investering og driftøkonomi.

GRØN er det nye SORT

‘Grøn Bæredygtighed’ er nok det mest omdiskuterede miljøemne for tiden. Vi hører det hele tiden i Nyhederne, Avisen, hos den lokale installatør – ja selv i det lokale supermarked, hvor de sælger kød fra ‘bæredygtig produktion’.

Ifølge projektet ‘gør Danmark grønnere’ taler op mod 83% af danskerne for, at fremtidens energi skal laves på grønne, bæredygtige energikilder, frem for fossile brændsler som olie og gas. Går du med tanker om at renovere, bygge til eller bygge helt nyt, er der en lang række tiltag der fører mod et bæredygtigt byggeri, der samtidig minimere de daglige omkostninger.

  • Vejen til et reduceret energiforbrug og CO2-udslip er mange, men et godt sted at starte, er de naturlige energikilder omkring din bolig. Skifter du fra eksempelvis olie og naturgas til en varmepumpe, er der mellem 30 og 70% besparelse på din årlige varmeregning. Varmepumpen udnytter naturens vedvarende energireserver hvorfor du samtidig kan sikre op mod 40-60% CO2-reducering.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1469279030598{border-radius: 3px !important;}”][vc_column_text][fc id=’1′ align=’right’][/fc][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]