[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Børn med kræft

Børnekræft er en meget alvorlig sygdom. Selvom videnskaben er kommet langt de senere år, så det i dag lykkes at redde 80 procent af de børn, som får konstateret kræft, så er sygdommen fortsat skyld i flest sygdomsrelaterede dødsfald blandt børn i alderen 1 til 15 år.

Samtidig må en del af de børn, som overlever kræft, leve resten af deres liv med alvorlige følgevirkninger af den behandling, de har fået. Nogle bliver sterile, andre må have amputeret lemmer, og enkelte får så alvorlige hjerneskader, at de aldrig vil kunne leve et normalt liv.[/vc_column_text][vc_column_text]

Vi vil gerne hjælpe videnskaber videre

Siden 1995 har Børnecancerfonden støttet mere end 250 forskningsansøgninger – herunder forskningsprojekter, der søger at kunne skræddersy kræftbehandlingen til det enkelte barn for at undgå bivirkninger. Fonden har også finansieret fire professorater i børnekræft som fundament for opbygningen af to stærke, danske forskningsmiljøer.

Det har Børnecancerfonden kun kunnet gøre, fordi generøse mennesker støtter fondens arbejde. SARI vil gerne hjælpe, og håber det beskedne bidrag alligevel finder vej til børn med kræft og deres familier.

De sidste tyve år er overlevelsen for danske børn således steget med knap 20 procent, og børn med den mest udbredte kræftdiagnose – akut leukæmi (ALL) – har nogle af de bedste udsigter i verden for at overleve.

Men behovet er langt fra dækket. Så længe der er børn, der dør af kræft, eller får et svært liv med varige skader efter behandlingen, er der brug for hjælp.

Vi håber, at kunder og samarbejdspartnere også har lyst til at støtte kampen mod børnekræft.[/vc_column_text][us_separator type=”invisible”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1479433424106{background-color: #fafafa !important;}”][vc_column_inner][us_separator type=”invisible”][vc_column_text]

DONATIONER TIL BØRNECANCERFONDEN

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible”][vc_column_text]2016 – 50.000 kr.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]