LEDELSE & ORGANISATION

Vores organisation,
ledelse, og bestyrelse.
Information

Presse & Mediearkiv

Se vores pressemeddelelser,
find logo, regnskaber m.m.
Information

PERSONALE

Mød vores specialister,
og dedikerede medarbejdere.
Information
OM S&A RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S

Værdiskabende rådgivning
inden for energi og byggeri,
krydret med vores passion for teknik

S&A Rådgivende Ingeniører A/S, i daglig tale SARI, er et mindre rådgivende ingeniørfirma som arbejder specifikt med rådgivning inden for det tekniske område. Vores speciale er energi og byggeri. Vores mål er, at yde værdiskabende og selvfinanserende rådgivning.

forside-03-300x91
fuglsang-logo
lagkagehuset_logo-300x129
Wavin_logo.svg
brs-logo-gennemsigtig-png24
meny-logo-0

VI ER MEDLEM AF FØLGENDE BRANCHE -OG INTERESSEFORENINGER

Vores success er drevet af vores kunders success

Vi er specialister på vores felt, og interesserer os indgående for vores arbejde.

Medarbejdere

Vores rådgivere er uddannede ingeniører eller maskinmestre, og kommer fra lignende stillinger i rådgivende ingeniørfirmaer, hvor de har arbejdet som energispecialister og rådgivere. Kendetegnet ved vores medarbejdere er, at de har håndværksmæssig baggrund forud for deres ingeniøruddannelse og besidder dermed både den teoretiske og praktiske viden der er nødvendig for at give vores kunder den bedste rådgivning.

Koncept

Vores koncept er ganske enkelt, at tilbyde de samme ydelser og services som kendetegner ingeniørfirmaer, blot i et ‘no cure no pay’ koncept, hvor kunden kun betaler, for de faktiske besparelser kunden opnår. På den måde tror vi på, at besparelsespotentialer hos private og mindre virksomheder kan ‘løftes’ og besparelsestiltag som tidligere var forbundet med stor usikkerhed omkring den egentlige besparelse, og betydelige omkostninger til konsulenterne, nu er veldokumenterede og rentabel på både kort og langt sigt.

Kerneområde

Energi er rygraden i vores forretning og den overordnede ramme for de ydelser, vi tilbyder vores offentlige og private kunder. Alt hvad vi laver ligger inden for anlæg og byggeri. Derfor trives vi i spændingsfeltet mellem teori og praksis, fordi det er her, vi kan omsmelte vores specialistviden og passion for energi til værdifuld rådgivning til vores kunder.

SARI er førende på sit felt, fordi vores medarbejdere hver især er det på deres. Alt hvad vi laver ligger inden for energi og byggeri. Derfor trives vi i spændingsfeltet mellem teori og praksis, fordi det er her, vi kan omsmelte vores specialistviden og passion til værdifuld rådgivning til vores kunder.

Lasse Kjeldgaard Andresen
Partner & Adm. Direktør
profil-10
Malene J. Blaabjerg

Få et indblik i vores arbejde
med disse korte fakta.

Nedenfor, har jeg samlet nogle sjove fakta om vores virksomhed, og vores kunder.
– Mit navn er Malene, og det vil være mig en fornøjelse også, at hjælpe dig videre med dit projekt.

0

Underskrifter
Så mange gange har vi sat vores underskrifter

0

Gennemførte projekter
Så mange gange har vi sat vores underskrifter

0

Kunder
Så mange gange har vi sat vores underskrifter

0

Gennemførte projekter
Så mange gange har vi sat vores underskrifter
VORES ANSVAR, ER DIN SIKKERHED

Vi kan kun tilbyde
Professionel uvildig rådgivning

Foruden at være beskikket under diverse ordninger, så er vi i kraft af vores virke som Rådgivende Ingeniører, ligesom vores konkurrenter, underlagt et skærpet professionelt rådgiveransvar. Som professionel rådgiver betragtes vi og vores medarbejdere som eksperter med en særlig faglig viden, uddannelse og indsigt, på tilsvarende vis som Advokater og Statsautoriserede revisorer. Dette betyder ganske enkelt, at vi er erstatningspligtige såfremt vores rådgivning har været behæftet med fejl.

VI ER MEDLEM AF FØLGENDE BRANCHE -OG INTERESSEFORENINGER

profil-04
profil-02

VI ER MEDLEM AF FØLGENDE BRANCHE -OG INTERESSEFORENINGER

profil-03