SARI / Hvem er vi

Vi leverer rådgivning, der er til at forstå

Hos SARI arbejder vi dedikeret på at være ubestridt markedsleder, og det foretrukne valg, når det kommer til energi. Faglighed er vores varemærke, og kernen i vores strategi er indsigt og samarbejde. Vi fungerer som et hold i alt, hvad vi foretager os. Vi ved, at vi skaber størst værdi for vores kunder, når vi kombinerer vores samlede ekspertise i rådgivning og fagtekniske løsninger med indsigt i din hverdag, virkelighed og processer.

SARI / Vi tilbyder

Rådgivning ligetil

Skal vi videre med den grønne omstilling, skal det være attraktivt for flere at handle på mulighederne. Vores koncept er derfor ganske enkelt. Du får den energitekniske rådgivning, der kendes fra traditionelle ingeniørfirmaer tilsat indgående viden om virksomheder og processer. Og du får den i et ‘no cure no pay’-koncept, hvor du alene betaler for de faktiske besparelser, du opnår.

På den måde tror vi på, at besparelsespotentialet hos endnu flere virksomheder kan ‘løftes’. At flere vil tage fat, når der er dokumentation for investering og tilbagebetalingstid. Vores koncept indebærer, at besparelsestiltag, som tidligere var forbundet med stor usikkerhed omkring besparelse, investering og omkostninger til rådgivning – nu er veldokumenterede og rentable på både kort og langt sigt.

Vi er klar til at gøre en forskel

Det er vores ambition at forblive førende inden for vores felt, nationalt som internationalt, samtidig med at vi agerer ansvarligt over for vores kunder, vores medarbejdere og vores omverden. Vi kan kun opfylde denne ambition ved at tiltrække de mest kompetente medarbejdere og ved at skabe grobund for vores egen sunde og ambitiøse samarbejdskultur. 

Vores passion for erhvervslivets rolle i klimaforandringerne er tydelig, og du mærker den i alt, hvad vi gør. Måske arbejder vi til tider for meget – men der er ingen tid at spilde. Kan vi hjælpe virksomheder til små forandringer, der kan skubbe til den globale – ja så står vi der. Klar til at gøre en forskel. Vi håber, at vores indsats vil efterlade kloden stærkere til kommende generationer.

Lær' os at kende

Hvad vi rent faktisk laver

Hvad vi laver

Hos SARI laver vi traditionel ingeniørarbejde, energioptimering, byggerådgivning samt inspektionsarbejde.

Hvordan vi laver det

Vores værktøjskasse er fyldt med engagerede medarbejdere, specialistviden, teknologier samt teoretisk- og praktisk erfaring.

Hvorfor vi er forskellig

Vi arbejder oftest med samme tilgang til alle vores projekter - de skal være værdiskabende, og selvfinanserende.

Vi er stolte af vores arbejde

Sig hej til vores kunder

Med SARI kan I tro på, at rådgivningen er i top. Jeg har arbejdet med dem på flere projekter hos Atlas, og de bliver ved med at imponere med deres tilgang til projekterne og deres faglige ekspertise.

Alexander Rosenkilde, Atlas Corp.