Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at navigere på siden, acceptere du anvendelsen af disse.

Karriere

Vi er altid på udkig efter engagerede potentielle medarbejdere. Har du lyst til en karriere i en spændende, men også krævende virksomhed, hvor tempoet er højt og oplevelserne store - så læs mere herunder, hvad vi som arbejdsplads kan tilbyde dig.

SARI / Karriere

Arbejde ved SARI

Vil du arbejde i et smukt og inspirerende kontor? Tjek. Hvor dine arbejdsredskaber er i orden? Bingo. Interesserer du dig for efteruddannelse og spændende konferencer? Du vælger, vi betaler. Undgår du passive kolleger, der ikke tager ansvar? Dem ansætter vi ikke! 

Hvem vi er, og hvad vi gerne vil være

Nogle få ting, du bør vide om SARI

Sammen om tingene

Selvom vi er forskellige, er vi ens. Vi bygger broer, ikke mure. Vi har dårlige dage. Vi laver fejl, og lærer af dem. Det er okay. Vi tilgiver os selv og hinanden.Det handler om at komme fremad sammen.

Vær rå

Vi tror på oprigtighed. Vi er ligefremme, transparente, åbne – vi dyrker en “no-bullshit”-kultur, hvor vi nok er direkte, men ikke bare for at være det. Vi er det, fordi vi tror på, at det er den korteste vej mod målet, i respekt for hinandens hverdag. Vi siger, hvad vi tænker, og tænker, hvad vi siger.

Find ud af tingene

Livet er konstant forandring, og vi tilpasser os forandringen. Det er sådan vi vokser, både som virksomhed, men også som medarbejder. Vi siger “Ja vi kan,” selvom vi ikke er helt sikre på hvordan. Vi finder ud af tingene. Det er vigtig for os, at vi kan se tilbage og se hvordan vi er vokset.

Gør en forskel

Vi stræber efter perfektion. At overstige de forventninger, der stilles til os. At give kunder og kolleger mere, end de forventer. Vores standarder er skyhøje, og vi knokler for at leve op til dem. Vi leder altid efter måder at bi-drage og gøre en forskel. Det er i vores DNA. Sådan vinder vi som team og samarbejdspartner.

Intet er en andens problem

Vi går også ud med skraldet. Fjerner kaffekoppen. Vi laver det trælse arbej-de. Det handler nemlig aldrig kun om os - fordi vi får først succes, når kolle-gerne og kunderne omkring os har succes. Vi insisterer på at forblive ydmy-ge - uanset hvor store vi bliver.

Nyd livet

Livet er kort, og de fleste af os har brugt størstedelen af det på uddannelse. Derfor nyder vi livet, så snart lejligheden byder sig, og vi gør det gerne sammen. Til personalearrangementer såvel som i hverdagen. Vi elsker at grine, og humor binder vores hverdag og fællesskab sammen.

Attraktive personalegoder

SARI tager sig godt af sine medarbejdere, så medarbejderne også kan tage sig godt af SARI.

Personalegoder

 • Sundhedsforsikring med fritvalgsdækning
 • Attraktive pensionsvilkår
 • Omfattende forsikringsspakke der dækker 24/7
 • Ret til 12 måneders forældreorlov med fuld løn
 • Betalt frihed til almennyttigt arbejde
 • Fødselsdagsbonus på 5.000 kr.
 • Arbejdsgiverbetalt fitness
 • Årligt læringsstipendium på 5.000 kr.
 • Årligt konferencestipendium på 10.000 kr.
 • Fri telefon, internet og fagblade
Let's talk... Hvordan kan vi hjælpe dig?
Udfyld formularen eller giv os gerne et kald på telefon +45 7020 4252


  contact